Kleinschalig en lokaal

Welkom! Mijn naam is Iebele, een Friese naam voor een geboren en getogen Groninger. Ik ben de oprichter van Distilleerderij Het Hogeland. Ik begon met distilleren toen ik veertien was. Met een elektrische kookplaat, een fluitketel en een waterslang maakte ik sterke drankjes uit zelfgemaakte wijn. Ruim dertig jaar later pakte ik na allerlei andere werkzaamheden de draad weer op. Ik wilde verfijnde smaken maken uit puur natuurlijke grondstoffen. Smaken die je puur kunt drinken en die je wilt blíjven proeven.

Hogeland Jonge Jenever, Gin en Damast zijn bij ons in de buurt bij vrijwel alle slijterijen te krijgen. Voor mensen buiten de regio zijn onze dranken eenvoudig via de webshop te bestellen. Hier vind je ook onze likeuren.

Naast dranken leveren we graanalcohol van 96%. Dit is de basis van al onze dranken. Puur natuur en bij uitstek geschikt om tincturen of je eigen dranken mee te bereiden. Na verdunning is deze alcohol geschikt voor consumptie. Je kunt er bijvoorbeeld je eigen limoncello mee maken. Het is ook geschikt voor het maken van parfums.

Wil je meer informatie? Aarzel dan niet contact op te nemen. Dat kan via het formulier, via de e-mail of via de telefoon.